qui som

 • FESTIVAL INTERNACIONAL DE TITELLES PORTSXINEL·LA:

  Una cita anual amb el teatre de Titelles i el seu univers.

  Un festival que neix a un espai rural, a la COMARCA DELS PORTS, una meravellosa zona de l'interior de Castelló, per a convertir-se en un esdeveniment únic del seu tipus en tota la Província i de gran importància en l'àmbit europeu.

  La bona disposició del públic, els ajuntaments, entitats i col·laboradors que secunden, amb l'organització de l'Associació ECLÍPTICA D'ART, donen com a resultat un festival consolidat.

  Gaudir de cultura professional i de qualitat en una de les comarques rurals amb més atractiu del país, donant visibilitat de cara al turisme responsable i de qualitat, un turisme cultural, natural, en diàleg amb l'entorn. És un objectiu aconseguit que ens omple d'orgull.

  Gràcies a tots i totes, que fan possible aquesta aventura.

  Junts som comarca!!!
   
  ..........................................................................
   

  FESTIVAL INTERNACIONAL DE TITELLES PORTSXINEL·LA:

  Una cita anual con el teatro de Títeres y su universo.
   
  Un festival que nace en la España rural, en la COMARCA DELS PORTS, una maravillosa zona del interior de Castelló, para convertirse en un evento único de su tipo en toda la Provincia y de gran importancia a nivel europeo.

  La buena disposición del público, los ayuntamientos, entidades y colaboradores que apoyan, con la organización de la Asociación ECLÍPTICA D´ART, dan como resultado un festival consolidado.

  Objetivo cumplido, disfrutar de cultura profesional y de calidad en una de las comarcas rurales con más atractivo del país, dando visibilidad de cara al turismo responsable y de calidad, un turismo cultural, natural en dialogo con el entorno. 

  Es un objetivo conseguido que nos llena de orgullo.

  Gracias a tod@s, l@s que hacen posible esta aventura.

  ¡¡¡Juntos somos comarca!!!

  "Ayuda concedida por la Generalitat Valenciana - IVC, para la realización del 5è Festival Internacional de Titelles PORTSXINEL·LA / 2021, por una cantidad de 16.450 euros". 

  Article 3.2 de la Llei 2/2015, de 2 d’abril, de la Generalitat, de transparència, bon govern i participació (DOGV 7500, 08.04.2015).